Cautare

7664 de rezultate pentru "lista cu rezultatele la titularizare 2010" (4.56 secunde)
Anul trecut romanii din Italia au trimis in tara 800 milioane de euro, desi sumele trimise acasa de imigrantii din Italia au scazut pentru prima data cu -5,4% in 2010, transmite Romanian Global News, care citeaza Gazeta Romaneasca.
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
Cum a evoluat Romania pe plan economic in ultimii ani in raport cu alte tari europene Comparativ cu alte tari europene, pe plan economic Romania nu a avut o evolutie favorabila, ci dimpotriva.
Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media. In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
hipertensiune, stres, sedentarism, obezitate, tabagism, alcoolism Doua studii publicate joia trecuta in revista britanica The Lancet subliniaza cresterea alarmanta a numarului de accidente vascular-cerebrale in ultimele doua decenii la persoanele intre 20 si 64 de ani. In mod curent, AVC-ul e asociat cu imbatranirea.
La data de 16 septembrie 2009, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie, in urma cercetarilor efectuate, au probat activitatea infractionala a lui F. ... - in data de 22.06.2010, in jurul orei 16.30, in timp ce se afla pe Al.
In perioada septembrie - octombrie 2010, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 1 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au desfasurat activitati in vederea documentarii unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din societati comerciale, denumita generic "TAXI" .
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P.
In primele 10 luni ale anului 2010, s-au produs in Capitala din cauza neacordarii prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, 140 de accidente rutiere grave, in urma carora 18 persoane au decedat si 126 au fost ranite grav.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
Dintre acuzatiile formulate impotriva lor de procurori nu lipsesc constituirea de grup infractional organizat, accesul fara drept la un sistem informatic, detinerea fara drept a unor dispozitive sau programe informatice si a unor echipamente in vederea falsificarii instrumentelor de plata electronica, falsificarea si punerea in circulatie a unor instrumente de plata falsificate, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos si spalarea de bani.
Emil Boc a anuntat astazi ca PD-L va purta discutii cu toti partenerii, urmand ca la sfarsitul saptamanii sa depuna la Parlament lista guvernului. ... "Sunt constient de responsabilitatea imensa ce vine impreuna cu acest mandat.
Amendamentul prevedea cresterea valorii punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut, cu aplicare incepand cu data de 1 ianuarie 2010. Ulterior, plenul reunit al Parlamentului a adoptat bugetul asigurarilor sociale pe 2010, in favoarea acestuia inregistrandu-se 176 de voturi, iar 147 de voturi au fost "impotriva".
Accizele la tigari si benzina, pretul alimentelor, impozitul pentru casa sau masina sau pretul gigacaloriei sunt doar cateva dintre cresterile anuntate pana acum pentru acest an.
De la Brigitte Bardot si Pamela Anderson pana la ONG-urile raspunzatoare de protectia animalelor, toata lumea indeamna la proteste si solicita Comisiei Europene sa ia atitudine impotriva legii privind gestionarea cainilor fara stapan din Romania.
Premierul Emil Boc a prezentat ieri in parlament o lista de zece masuri pe care guvernul le-a luat pentru a combate efectele crizei economice, in replica la criticile aduse de opozitie.
'Bio-producatorul Mircea Dinescu si-a deschis pravalie cu de-ale gurii in buricul Capitalei:
Rezultatul strofocarilor mai mult sau mai putin justificate din campania care abia a inceput isi vor spune insa cuvantul la scrutinul electoral, cand unii se vor putea numi norocosii loteriei de partid, iar altii umplutura. ... Sau poate ca domnii candidati de la Constanta nu au nimic de spus electoratului.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Cea de doua mare problema cu care se confrunta negocierile PSD-PNL-PC este desemnarea candidatilor pe lista comuna la alegerile parlamentare. Din nou liderii ACD au cerut paritate pentru desemnarea candidatiilor la parlamentare.
google-analytics.com